Favorieten Juni 2021

In deze rubriek deel ik mijn favoriete hotspots, restaurantjes en andere food-related uitprobeersels met je.

 

Deze maand maakte ik bekend dat greenpeanut.nl online stond! Met knikkende knietjes vertelde ik het aan vrienden, familie en deelde ik het op de social media. Doodeng vond ik het. Mijn blog is iets waar ik al zo’n lange tijd in mijn hoofd mee bezig was en waar ik zo hard aan heb gewerkt om iets moois van te maken. Maar dan is het spannend of andere mensen er ook enthousiast op reageren. Gelukkig is dat zo. Ik heb veel leuke reacties gehad, bedankt daarvoor!

Ik wil ook mijn lieve man Bas bedanken voor zijn eeuwige geduld. Hij mag namelijk pas eten als er minimaal 100 foto’s zijn gemaakt.
En ik wil mijn stoere zus Franca bedanken voor het genadeloos corrigeren van mijn teksten.

Oke, dan is het nu tijd voor mijn favorieten van deze maand!

 

 

Favoriete winkel

Ik zocht een cadeautje voor vrienden en ben toen goed geslaagd bij VomFass. Er zit al een aantal jaar een locatie op de Fahrenheitstraat in Den Haag. Helaas gingen de vorige eigenaren failliet door de coronacrisis. Gelukkig is er een nieuwe eigenaar die een doorstart heeft gemaakt.
Je kan er bijzondere olijfolie en balsamicoazijnen vinden maar ook speciale likeurtjes en mooie wijnen. De eigenaar liet mij ook een limonade proeven gemaakt van aardbei-balsamicoazijn, water en vers fruit. Het was echt verrassend lekker! Het drankje had een lichtzure smaak wat heel verfrissend is.
Leuk om eens te gaan shoppen als je een borrelavondje gaat organiseren of om, zoals in mijn geval, een cadeautje te scoren.

VomFass

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Favoriete food

Het is weer tijd voor Hollandse Nieuwe, dus wij zijn op de fiets gestapt en een harinkje gaan happen. Hou jij ook van haring? En zo ja, eet je ze dan het liefst met of zonder broodje en met of zonder uitjes?

Hollandse Nieuwe

Een restaurant waar we deze maand weer eens zijn gaan eten is de Resident. Echt een begrip in Den Haag en bekend om zijn heerlijke spareribs. Ik heb er nog nooit iets anders gegeten. Maar Bas probeerde de burger en was er ook enthousiast over.

Resident

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Favoriete vervoersmiddel

Ik had een nieuwe fiets nodig. Hij is al bijna 9 jaar oud en valt letterlijk uit elkaar van ellende. Bas en ik zijn op fietsenjacht gegaan en uiteindelijk een hele mooi gescoord via Marktplaats. Het is een Batavus Old Dutch Deluxe met 7 versnellingen. Ik heb nog nooit zo’n mooie fiets gehad dus ik ben helemaal gelukkig.

 

Dit waren mijn favorieten van deze maand!

Heb jij al Hollandse Nieuwe gegeten? Of heb je nog andere nieuwe dingen geprobeerd of heb je een tip die je graag met mij wilt delen? Laat het me weten in de comments!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *